Mit navn er Susanne Lykke

Jeg er født i 1972 og oprindeligt fra Hørsholm. Da jeg var 12 år flyttede jeg til Måløv, hvor jeg har haft min ungdom. Hele mit voksne liv har jeg boet i Ølstykke. Jeg bor sammen med Flemming og vores tre sammenbragte børn.

Jeg tog efter folkeskolen en HHX og rejste herefter til Schweiz for at arbejde i hotel- og restaurationsbranchen. En enkelt natklub blev det også til. Jeg endte med at blive i fantastiske Schweiz i to år, kun afbrudt af lidt ferie hjemme. Under opholdet arbejdede jeg sammen med mennesker fra Portugal, Holland, Filippinerne, Sydaustralien, Serbien og de forskellige dele af Schweiz. Alle disse mennesker fortalte mig historier af enhver art. Fra deres liv, deres land.

Da jeg kom hjem, tog jeg en kontoruddannelse i Sammenslutningen af Landbrugets Arbejdsgiverforeninger, SALA. Skiftede herefter hurtigt branche til alternativ medicin, som jeg fandt utrolig spændende. Jeg følte en stor passion for at hjælpe mennesker; det har jeg altid gjort. Jeg uddannede mig som akupunktør og åbnede klinikken i Ølstykke, hvor jeg praktiserede i 15 år.

I klinikken begyndte klienterne at fortælle mig deres skæbnehistorier. De greb mig om hjertet, og jeg fik endnu mere lyst til at skrive historier. De mest fantastiske historier kommer fra det virkelige liv, og derfor er min første bog, Mærket – af psykopatens spind, en biografisk roman.

Min næste bog er fiktion.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.