Om forfatteren

Velkommen til min forfatterside!

Jeg er født i Hørsholm i 1972, men har haft mit ungdomsliv i Måløv, hvortil jeg flyttede, da jeg var 12 år gammel. Jeg blev hængende i området og købte i 1996 hus i Ølstykke.

Efter min ungdomsuddannelse HH tog jeg ud at rejse. Det blev til to år i fantastiske Schweiz, hvor jeg havde job som stuepige, køkkenhjælper og servitrice på en natklub. Hjemme igen tog jeg en kontoruddannelse med interesse for regnskab. Med en afbrudt HD og megen forvirring over, i hvilken retning jeg skulle gå, startede jeg på en uddannelse som akupunktør og åbnede selvstændig klinik i 2000. Sideløbende arbejdede jeg deltids i en regnskabsafdeling. I samme periode fik jeg to børn med 14 måneders mellemrum og kort tid herefter diagnosen Multiple Sklerose.

Jeg droslede ned og arbejdede nu udelukkende i klinikken, blev skilt fra min daværende mand og rendte ind i en ny kæreste, der kom til at præge mit liv på en meget voldsom måde. Jeg kom ud af forholdet efter et år og tilbragte et år alene med mine børn. Herefter mødte jeg i slutningen af 2008 verdens sødeste mand, Flemming.

Flemming overtalte mig til at skrive min første bog, Mærket – af psykopatens spind. Da jeg hidtil kun havde skrevet stile i folkeskolen, fandt jeg en forfatterskole på nettet. Her tog jeg Kursus I og II, Masterclass og Fortællervinkler. Så købte jeg manuskriptforløbet med coach og redigering på mit skrevne manuskript, Mærket. Udgivelsen i 2016 blev et vendepunkt i mit liv og førte til foredraget, Hvordan slår man op med en psykopat? samt et skriveterapikursus for voldsramte kvinder, Lær at leve igen. Jeg begyndte samtidig at skrive på min næste bog, Pige på mission.

I 2017 mødtes jeg med en fremmed kvinde med henblik på at opstarte et skrivefællesskab i Egedal. Vi er nu ti medlemmer i Skrivegruppen. Samme år meldte jeg mig også til et novellesamarbejde med to skriveglade forfatterkolleger.

Pige på mission blev udgivet sommeren 2019, og november 2019 udkom novellesamarbejdet, I hver sin retning på Lykkedal Forlag. Kys og kaos udkom i marts 2020, Nedstigning i oktober 2020 og en e-fagbog E-bog og lydbog – lær at udgive digitalt i december 2020. Sikke et travlt år.

Det slutter ikke her, der er flere bøger på vej!

Tak fordi du læste med.

De bedste hilsner

Susanne Lykke