Om forfatteren

Velkommen til min forfatterside! Her har jeg skrevet lidt om, hvem jeg er og hvad jeg har bedrevet min tid på.

Jeg blev født i Hørsholm i 1972, men har haft mit ungdomsliv i Måløv som jeg flyttede til, da jeg var 12 år gammel. Og jeg blev hængende i området, for i 1996 købte jeg hus i Ølstykke.

Efter min ungdomsuddannelse HH tog jeg ud at rejse. Det blev til to år i fantastiske Schweiz, hvor jeg havde job som stuepige, køkkenhjælper og servitrice på en natklub.

Efter Schweiz tog jeg en kontoruddannelse med interesse for regnskab. Med en afbrudt HD og meget forvirret over, hvilken retning jeg skulle gå, startede jeg på en uddannelse som akupunktør. Jeg åbnede selvstændig akupunkturklinik i år 2000 og arbejdede ved siden af på deltid i en regnskabsafdeling. Jeg fik samtidig to børn med 14 måneders mellemrum og herefter en diagnose der hedder Multiple Sklerose.

Jeg fortsatte alene med akupunkturklinikken, blev skilt fra min daværende mand og rendte ind i en ny kæreste, der kom til at præge mit liv på en meget voldsom måde. Jeg kom ud af forholdet efter et år og tilbragte et år alene med mine børn. Herefter mødte jeg i slutningen af 2008 verdens sødeste mand Flemming.

Flemming overtalte mig til at skrive min første bog, Mærket – af psykopatens spind. Da jeg ikke havde lært at skrive andet end en skolestil i folkeskolen, fandt jeg en forfatterskole på nettet. Her tog jeg Kursus I og Kursus II, Masterclass og Fortællervinkler. Så købte jeg manuskriptforløbet med coach og redigering på mit skrevne manuskript Mærket. Udgivelsen blev et vendepunkt i mit liv.

Det førte til foredraget Hvordan slår man op med en psykopat? Og et skriveterapikursus Lær at leve igen for voldsramte kvinder. Jeg begyndte samtidig at skrive på min næste bog Pige på mission.

I 2017 mødtes jeg med en fremmed kvinde med henblik på at starte et skrivefællesskab op i Egedal. Vi er nu ti medlemmer i Skrivegruppen.

Samme år meldte jeg mig også til et novellesamarbejde med to skriveglade forfatterkolleger. Pige på mission blev udgivet sommeren 2019 og november 2019 udgiver novellesamarbejdet I hver sin retning på Lykkedal forlag.

Det slutter ikke her, der er flere bøger på vej … Tak fordi du læste med.

De bedste hilsner

Susanne Lykke