Hvad er tegnene på en psykopat?

Tegn på en psykopat

Hvad er tegnene på en psykopat? Kender du din partner på en grim måde andre ikke gør? Er det svært at fortælle andre om hvad du oplever? Føler du noget er forkert? Har du oplevet at din partner overskrider din grænse, fysisk og psykisk? Drømmer du om at være langt væk fra din partner?

Mange mænd og kvinder lever i et usundt parforhold. De er presset af partneren på alle fronter, de har svært ved at få hjælp, de er ofte blanket af økonomisk og det gør det ikke nemmere at parforholdsproblemer er tabu. Den udsatte ved ikke hvor han/hun kan tage hen, krisehjem kan være overfyldte og den udsatte er samtidig fyldt op af stress i hele kroppen fra den manipulation og psykisk vold de udsættes for. Ud over det kan de være truet på livet, truet med at deres børn eller forældre bliver gjort ondt. Ofte handler det for offeret bare om at overleve og komme igennem dagen. 

Er du i tvivl om du lever sammen med en psykopat? Se med på disse små videoer og se om du kan relatere til dem.

Andre videoer der omhandler psykopater, vold og psykisk vold:
Lever du med en psykopat? – Susanne Lykke
Kom væk fra psykopaten! – Susanne Lykke

Hvad er tegnene på en psykopat?
Bogen Mærket – af psykopatens spind handler om psykisk vold.

Mærket – af psykopatens spind er baseret på forfatterens oplevelser med en psykopat og hvordan systemet svigter, når man som menneske har brug for hjælp.

Vi har en film om bogen, fra dengang …

Original bogtrailer fra den 1. udgave udkom:
https://youtu.be/aSM-I6zouM0

Er bogen gratis?

Du kan selvfølgelig låne bogen gratis på biblioteket eller lytte den på eReolen. Når du har læst bogen, vil du vide om du selv befinder dig i et usundt og livsfarligt forhold, og du vil genkende til tegnene på en psykopat.

Skulle du være nysgerrig på at købe bogen:
https://www.lykkedal.dk/butik

4 Replies to “Hvad er tegnene på en psykopat?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *