Lever du med en psykopat?

Er du udsat for psykisk vold eller vold?

Lever du sammen med en psykopat? Her en kortere video der forklarer et par af de oplevelser og tanker, der har ført til at bogen ‘Mærket – af psykopatens spind’ blev udgivet. Lydbogen er strøget helt til top som Lykkedal Forlags digitale bestseller og det forstår vi udmærket godt.

Helt utrolig mange mænd og kvinder kan relatere til at leve i et usundt parforhold med psykisk vold eller vold. Tit foregår volden i hemmelighed, ingen ved at den eksisterer, ingen kender i virkeligheden voldsudøveren som andet end et charmerende mennesker. Ingen ser sandheden på nær en person og det er offeret.

For at bryde ud af et voldeligt forhold, skal man adskille sig selv fra psykopaten. Fjerne sig fra omgivelserne. Gå under jorden om nødvendigt. Få hjælp til at flygte.

Mange læsere skriver det samme i deres mail, at det er som at læse deres egen historie. At det er som om Susanne Lykke har skrevet om dem. Og desværre er historien en blandt de mange. En historie om psykisk vold og vold i parforhold.

Lever du med en psykopat?
Lever du med en psykopat?


https://www.susannelykke.dk/2023/03/22/hvad-er-tegnene-paa-en-psykopat/
Kom væk fra psykopaten! – Susanne Lykke

Original bogtrailer fra den 1. udgave udkom:
https://youtu.be/aSM-I6zouM0

Er du blevet nysgerrig på at købe bogen kan den findes her:

https://www.lykkedal.dk/

3 Replies to “Lever du med en psykopat?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *